Referenties mensen

Tiffany Koster
Wat ik erg interessant vond was dat mijn paard en ik op precies dezelfde plekken vast zaten.
Het rijden met mijn paard gaat ook super goed, ik zit heel anders en ben me veel meer bewust van mijn heup en bekken. Ik kan nu veel meer ontspannen en daardoor mijn paard ook. Ik ga de behandelingen bij mij en mijn paard ook zeker elk jaar terug laten komen als een apk.
Lees hier het hele verhaal

Steef Karels
Ik heb in juli Nadja gebeld en een afspraak gemaakt, dit was op een donderdag, maar het had niet direct resultaat. Maar op zaterdag dacht ik het lijkt nu wel minder en op zondag was het gewoon over, heel apart, als je ergens al zo lang mee loopt en het is zomaar over.
Lees hier het hele verhaal

Jacqueline Karels
Ik kan eerlijk zeggen hoe het gebeurt ,gebeurt het maar na 1 behandeling had ik al de helft minder last van mijn heup en handen. Ik kon gewoon af en toe weer op mijn zij slapen en nu na 3 behandelingen ben ik gewoon pijn vrij. Hoe heerlijk kan dat zijn. Ik vindt het nog steeds bijzonder maar ben super blij dat ik me heb laten behandelen.
Lees hier het hele verhaal

Kristi Velt
Open maar iets sceptisch, cranio sacraal is niet iets reguliers en leek bijna zweverig, maakte dat ik de eerste keer moeilijk kon ontspannen. Ik vond het voornamelijk prettig toen Nadja mijn hoofd vastpakte op verschillende manieren. Een verrassende gewaarwording net als de groeiende ruimte in mijn gedachten, hernieuwde energie en soepele spieren.
Lees hier het hele verhaal

Henneke van de Wateringen
Ik wilde weer in mijn kracht komen, na gelijk de eerste behandeling kwam dit ook duidelijk naar boven en voelde ik me gelijk een stuk meer in evenwicht. Tijdens de behandeling werden er ook een aantal klachten aan de linker kant behandeld, schouder, knie en voet. Deze waren na de derde behandeling geheel verdwenen.
Lees hier het hele verhaal

Meer weten over wat cranio sacraal therapie kan betekenen voor mensen. Klik hier