Referenties paarden

Suzanne Godijn – Zadels & co met Salimah (Arabier), recreatie
Gelijk na de eerste behandeling merkten mijn instructrice en ik duidelijk verschil.  Ze was ruimer in haar beweging en kon haar bekken makkelijker kantelen. Na een paar behandelingen is ze enorm verbeterd. Ze kan veel makkelijker nageven, is veel ruimer in de schouder, kan haar achterhand er beter onder zetten en het bewegingsprobleem is voor het grootste deel verdwenen. Daarbij, en dat is ook belangrijk, is ze opgeruimder in het koppie, blijer.
Lees hier het hele verhaal

Miranda van der Wal met Extrature, Ouverture en Follyfoot, dressuur
Dierenarts was overtuigd dat het een aflopende zaak was en m’n paard door de pijn af zou takelen.Nu ben ik haar heerlijk recreatief aan het trainen en geniet ik nog steeds van haar. Ook mijn andere paarden hebben een behandeling gehad en zie zichtbare veranderingen die positief uitpakken!!! Andere paarden bij mij op stal zijn ondertussen ook behandeld en daarbij zie ik ook alleen maar verbetering!
Lees hier het hele verhaal

Gina Schuit met Alegria, merrie, recreatie
Dierenkliniek Emmeloord stelde de diagnose: een chronische leveraandoening. Wat Nadja in anderhalf uur voor elkaar krijgt heb ik met de reguliere diergeneeskunde in driekwart jaar niet voor elkaar gekregen. We gaan een redelijk intensief behandeltraject in. Mijn paard begint steeds meer levenslust in haar ogen te krijgen, de vacht begint weer op te knappen en ze wordt wat actiever. Eind juli 2014 weer een bloedtest laten doen. Het bloed is weer helemaal goed.
Lees hier het hele verhaal

Marjola Barendregt met Sam (Welsh Mountain), 12 jarige ruin, mennen
Sam is behandeld na zijn tandartsafspraak. Hij is helemaal nagelopen en ik kan opnieuw het verschil goed merken tijdens de training. Hij heeft een flinke looplust en stapt na goed loswerken ruim een hoef over met zijn linker achterbeen. Sam heeft duidelijk baat bij cranio sacrale therapie en geniet zichtbaar met volle teugen van de behandelingen door Nadja.
Lees hier het hele verhaal

Mariette van Vliet met Itske (Fries), 12 jarige merrie, dressuur en
Kimber (Welsh K), 21 jarige ruin, recreatie

Na de eerste behandeling stond ik, met stomheid geslagen, de volgende dag in het weiland. Itske had ik bewust zonder zomereczeemdeken buiten gezet. Volop muggen en mijn paard had geen 1 bult en geen jeuk!!! Ze lag niet als een malle te rollen of elke paal als persoonlijke schuurobject te gebruiken. Nee, ze stond heerlijk rustig te eten of het de normaalste zaak van de wereld was.
Lees hier het hele verhaal

Caroline van der Maas met Annigje (Fries), recreatie
Resultaat na drie behandelingen: Mijt bleef weg. Ook was duidelijk aan Annig’s ogen te zien was dat ze weer rustig stonden en de overprikkeling weg was. Ook haar hele lichaam was qua bewegingen veel soepeler. Nu driekwart jaar later zijn haar bewegingen en rug nog steeds soepel. Een super aanrader voor uw paard of pony dus!!
Lees hier het hele verhaal

Mariah Koorn met Missy May (a welsh), 6 jarige merrie, dressuur
Na de eerste behanding was er meteen verschil ik kon zo goed als recht door de bak heen. Na de tweede behanding waren we weer een stap verder. Nog rechter ik kon nu zelfs draven over de hoefslag zonder ervan af te gaan. En Missy rolde ook weer. Mooiste om te zien, je pony die weer lekker uit ze bol kan gaan. Zonder Nadja hadden we dit niet kunnen bereiken.
Lees hier het hele verhaal

Luciënne van den Berg met Desperado, 23 jarige ruin, recreatie
Na 5 dagen mocht ik weer gaan rijden met Desperado en meteen voelde ik dat hij lekker los in z’n lichaam zat en graag wilde lopen. Linker voorbeen is ook helemaal los en hij kan z’n been ook weer ver genoeg naar voren zetten. Binnenkort ga ik bij Nadja langs voor een behandeling, niet voor mijn paard, maar voor mijzelf, zodat ik ook kan ervaren wat Cranio Sacraal kan doen voor mens (en dier). Bedankt Nadja: namens Desperado en mij.
Lees hier het hele verhaal

Sabina Stoffers met Thiagro (Oldenburger), 14 jarige ruin, dressuur
Tijdens het lopen werd al zichtbaar dat hij ruimere passen maakte en dat hij rustiger was geworden. Het schuren met zijn hoofd is helemaal weg, dus dat is echt super!! Kortom: Thiagro en ik zijn echt super blij dat Nadja geweest is voor de behandelingen en ik kan het iedereen aanraden om zijn of haar paard te laten behandelen door haar. Nadja bedankt!
Lees hier het hele verhaal

Manon Wijnker met Welldone (KWPN), 10 jarige ruin, dressuur
Al direct na de behandeling keek hij helderder uit zijn ogen. Maar het mooiste was dat er een heel stuk mok had losgelaten de dag na de behandeling. De huid eronder zag er ook mooi dicht uit. Na vijf dagen had ik mijn vriend weer terug. Hij was weer meer zichzelf en heeft heerlijk gespeeld met zijn stalgenoot. Ze wisten van geen ophouden. Ik was zo blij dit te zien. De dag erna wat gewandeld. Wat een verschil. Hij was voorwaarts, alert en draafde zelfs, uit zichzelf, stukken naast mij. Super blij!
Lees hier het hele verhaal en bekijk de mokfoto’s

Menno en Manon Wassing met Maiko (Fries), 9 jarige ruin, mennen
Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb. Jeuk en kale plekken trokken weg. Mok is nog niet helemaal weg maar zo vreselijk opgeknapt. En in het rijden merken we zoveel verschil. Het opkrullen doet hij bijna niet meer, doordat hij zijn achterhand er beter onder kan krijgen ( daar zat echt een probleem). Wat kan ik dat aanraden aan iedereen. Maiko vindt het heerlijk, en dan het resultaat. Nadja bedankt !!!!
Lees hier het hele verhaal

Quinty van de Lagemaat met Quison Don Terra (KWPN), 6 jarige ruin, dressuur
De derde en laatste behandeling had positief resultaat. Aandacht veel meer bij degene die met hem bezig was dan met de omgeving. Hij was relaxter en gaapte veel. Het hoofdschudden was een stuk verminderd en het stappen was eigenlijk gelijk zowel links als rechtsachter stapte hij goed. Al met al blije ruiter en paard. Nadja bedankt.
Lees hier het hele verhaal

Steef en Jacqueline Karels met Diamant (Haflinger), 15 jarige merrie, mennen
De eerste behandeling was opzienbarend de twee volgende behandelingen waren minder sensationeel, maar de bewegingen werden duidelijk na iedere behandeling
beter. Daarbij, en dat is misschien wel net zo belangrijk, werd Diamant weer een vrolijk en werklustig paardje zoals wij haar kennen.
Lees hier het hele verhaal

Chantal Roukema met Sammy (KWPN) , 14 jarige merrie, dressuur
Wat een geweldige ervaring was dit. Mijn merrie kwam compleet tot rust en was geheel gefocust op haar lichaam. Nadja bedankt voor de tijd die jij in mijn merrie heb gestopt. Vertrouwen hebben wij er in dankzij jou.
Lees hier het hele verhaal

Nienke Weel met Vica (NRPS), 5 jarige merrie, recreatie
Na de behandelingen knapte Vica weer zienderogen op. Ze ging weer uitgebreid in elke modderplas van de paddocks liggen, en had energie voor tien. Zo kende ik haar weer. Tijdens het loswerken wilde ze ook weer uit zichzelf galopperen en waren haar passen ruimer en lichtvoetiger. Nadja bedankt.
Lees hier het hele verhaal

Monique Leenaars met Leila (KWPN), 20 jarige merrie, recreatie
Na de eerste behandeling zag je al gelijk verbetering van haar achterhand. Na de tweede en derde behandeling ging het nog weer beter. Over de emotionele kant kan ik zeggen dat Leila zich steeds sneller herstelde wanneer er iets gebeurde. En ook minder jaloers is. Nadja heel erg bedankt dat Leila en ik door jouw zo goed geholpen zijn.
Lees hier het hele verhaal

Ela Vos met Caruso’s Blur (KWPN), 6 jarige ruin, dressuur
Caruso’s Blur heeft veel te verwerken gehad en is in dit alles heel goed geholpen door Nadja. Na afloop koppelt ze altijd terug wat zij ervaren heeft en waar het goed gaat of waar er nog ‘storingen’ zijn in het lichaam. Hiermee kan een ruiter/amazone dan weer zijn of haar voordeel doen in bijvoorbeeld het verder trainen. Kortom: een genot voor zowel paard als eigenaar en een echte aanrader!
Lees hier het hele verhaal

Mariska Ploeger met Danzarin (PRE), 6 jarige ruin, recreatie
Van rijp voor de slacht tot een normaal lief werkwillig betrouwbaar rijdbaar paard.
Nadja, ontzettend bedankt voor alle hulp en tijd die je in Danzarin hebt gestoken, nu kunnen we samen lekker genieten en alle stress die we hadden vergeten.
Lees hier het hele verhaal

Desiree Abbenhuis met Larissa (KWPN), 20 jarige merrie, recreatie
Ik ben blij dat ik Nadja heb leren kennen en zij Larissa (en mij) heeft geholpen om haar levenslust weer terug te krijgen. Wanneer ik het idee heb dat Larissa weer minder goed in haar vel zou zitten zou ik gelijk weer contact met Nadja opnemen.
Lees hier het hele verhaal

Manon Wassing met Fino (Tuiger), 3 jarige ruin, mennen
Wat hebben we nu na een aantal maanden verder te zijn een fantastische pony, lief aanhankelijk… ik en vele andere mensen herkennen hem niet meer terug.
Dankzij Nadja gaan wij straks zeker genieten van Fino. Heel erg bedankt voor het fantastische resultaat.
Lees hier het hele verhaal